Når man annoncerer på sociale medieplatforme som Facebook, er det vigtigt at ens annoncer ser indbydende ud. En effektiv måde at opnå dette på er ved at bruge social proofing på sine annoncer. Social proofing indebærer at genbruge annoncens ID på tværs af annoncesæt for at samle kommentarer og likes, så interaktionerne samles i stedet for at være spredt ud over flere ID'er.

I dette indlæg kan du se en optagelse af hvordan det fungerer samt downloade ét template som PL & Partners har lavet.  

Inden vi kommer til videoen, så er der her nogle gode grunde til at bruge social proofing på dine annoncer på Meta:

  1. Det skaber troværdighed: Når din annonce har en høj grad af interaktion, vil det signalere til andre brugere, at din virksomhed er populær og troværdig. Dette vil i sidste ende øge chancerne for, at flere brugere vil interagere med din annonce og måske endda besøge din hjemmeside eller købe dit produkt.
  2. Forbedrer synligheden: Meta-algoritmen prioriterer annoncer med højt engagement, ved at flere er tilbøjelige til at interagere med annoncen bidrager det til en forøget click through rate og dermed bedre annoncepriser.

Social proofing er en effektiv måde at øge synligheden og troværdigheden af dine annoncer på Meta. Ved at genbruge annoncens ID på tværs af flere annoncesæt, kan du samle interaktioner og dermed øge chancerne for at nå din målgruppe og øge din annonces effektivitet.

Vil du gerne igang med social proofing? Så se denne video:

Og her kan du downloade PL & Partners' template til social proofing:

God fornøjelse. 👋

Del dette blogindlæg