At vælge den rigtige tech stack som e-commerce forretning kan være svær.

Tit og ofte er der et utal af spændende tools, som man gerne vil prøve eller har hørt godt om. Det samme problem havde vi, da vi startede anew sleep.

Helt fra starten har vi haft et klart mål om at sammensætte den rigtige tech stack fra starten. En tech stack som kunne følge os i noget tid uden at vi skulle skifte systemer unødvendigt.

For os er den rigtige tech stack:
1) nem at overskue
2) omkostningseffektiv - hverken dyr nu eller på sigt
3) og vigtigst af alt, noget som skaber stor værdi for os.

I dag har vi en rigtig god tech stack, som vi er glade for. Og den opfylder alle kriterer for os.

Jeg deler herunder 8 af de vigtigste e-commerce tools, hvad vi bruger dem til og hvad de koster. Hvem ved måske kan det give noget inspiration? 😄

Accuranker

Vi bruger Accuranker til at spore vores organiske placeringer i Google på vores webshop anewsleep.dk samt vores satellitsider:
tyngdedyne.dk og kugledyneinfo.dk

Det er meget enkelt at bruge, intuitivt og er prissat til 959 kr. per måned. For dette kan du tracke helt op til 1.000 søgeord og dine placeringer på disse.

Vi er dog heldige at have haft muligheden for at købe en lifetime account, som "kun" har 500 søgeord. Derfor har vi ingen fast løbende omkostning til Accuranker. Selv hvis vi ikke var så heldige, så havde vi stadig brugt Accuranker.

Vores beregninger viser nemlig, at vi kan omsætte for et par millioner om året alene på trafik fra Google (nonpaid) på vores nuværende produktsortiment i Danmark. Derfor er det en "must-win-battle" for os at lykkedes med SEO. Her er Accuranker vigtig for os for at kunne følge i vores placeringer på Google.

Andre fordele ved Accuranker er deres fantastiske interface, der gør det let at afkode hvordan det går for ens websites. Derudover har de gode muligheder for at benchmarke og følge med i konkurrenternes performance, så man har en finger på pulsen.

Sporing af organiske placeringer på Google

Accuranker hjælper virksomheder med at spore deres organiske placeringer på Google. Det er nemt at bruge og har gode muligheder for benchmarking og overvågning af konkurrenterne.

Prøv Accuranker gratis i 14 dage

Ahrefs

Ahrefs er fremragende til når man skal analysere backlinks. Vi bruger det til at finde de websites, der linker til os, samt deres autoritet og relevans. Vi bruger det altid til vurdere hvorvidt et link rent faktisk er "godt" og passer til vores linkprofil.

Vi har sat det op til at sende os en ugentlig mail, så vi modtager informationer om bl.a. fejl på websitet som skal rettes, nye links som vi har fået eller links som er blevet fjernet.

Ahrefs koster 99 dollars om måneden, hvilket er dyrt sammenlignet med nogle af de andre værktøjer på markedet, men jeg synes, at det er pengene værd.

Der kommer rigtig meget værdi i Ahrefs, så snart man skifter fra deres $99 pakke (Lite) til deres $199 pakke (Standard). Her får man blandt andet Content Gap, Broken Backlinks, Outgoing Links og Link Intersect. Det er alle funktioner, der gør det lettere og hurtigere at analysere. Du kan sagtens finde frem til meget af dette data uden Standard, du skal bare bruge noget mere tid på at samle datapunkterne.

For nu er det okay for os at være på Lite pakken. Det kan være i takt med vores indsats på SEO vokser og anew sleep er i flere markeder, at det er rart at få de ekstra funktioner med.

Ahrefs - en favorit blandt mange

Den bedste løsning til SEO generelt, hold styr på dine websites og bliv informeret om eventuelle problemer, undersøg dine konkurrenters backlink-strategier og meget mere.

Læs mere om Ahrefs

Reaktion

Reaktion er et meget enkelt og intuitivt værktøj, som vi bruger til at måle effekten på vores marketingaktiviteter. Det hjælper os med at holde øje med, hvor meget vi bruger på Google Ads, Facebook Ads og andre kanaler, samtidig med at det hjælper os med at sikre, at vores marketingaktiviteter giver overskud på bunden.

Reaction holder styr på alle omkostninger i forbindelse med et salg, f.eks. marketing, COGS, forsendelse og behandlingsgebyrer. Reaktion kigger også på returomkostninger, refunderinger og moms for at sikre, at der er redegjort for alt.

Ud fra dine Shopify-data og alle de ovenstående datapunkter kan Reaktion beregne din fortjeneste helt ned på dagsniveau.

Reaktion er uden tvivl det sted, hvor vi oftest kigger hen for at vurdere, hvordan det går.

Track de vigtigste nøgletal i din e-commerce

Med Reaktion kan du altid holde styr på de vigtigste nøgletal for din forretning. Reaktion gør det muligt for dig at måle profit helt ned på både ordreniveau og dagsniveau, så du kan få et nemt overblik over hvordan det går.

Læs mere om Reaktion

Klaviyo

Vi bruger Klaviyo til vores e-mailmarkedsføring. Vi har oprettet automatiserede e-mails og nyhedsbreve for at holde vores kunder informeret om nye produkter, særlige tilbud og mere til.

Klaviyo er et fantastisk værktøj, fordi det er meget nemt at bruge, og du kan hurtigt opsætte automatiserede e-mails med minimal indsats. Det kan også nemt integreres med Shopify, så vi nemt kan sende e-mails til vores kunder i forbindelse med deres købsadfærd.

Klaviyo koster fra 20 USD/måned afhængigt af antallet af kontakter, du har i din database. Hos Klaviyo afregner man typisk for antallet af "contacts" man har i Klaviyo. Vi betaler i øjeblikket 100$/måned for Klaviyo, da vi har omtrent 5.000 contacts.

Vi er klar over, at Klaviyo er en langsigtet investering for os; efterhånden som vores produktsortiment udvides, og vi får flere muligheder for mersalg, er investeringen i Klaviyo og leadgenerering glimrende.

Klaviyo: Marketing Automation Platform

Klaviyo er en e-mail marketing platform, der giver e-commerces mulighed for at målrette og sende personaliserede emails og SMS-beskeder til deres kunder. Klaviyo tilbyder en række værktøjer, herunder segmentering, automatisering og integrationsmuligheder med andre marketingværktøjer. Med Klaviyo kan du øge salget og forbedre kundeloyaliteten. 

Læs mere om Klaviyo

Jasper.ai

Jeg har altid hadet at skrive tekster. Det er ofte svært at komme i gang eller så er ens tekster ikke så gode som de kunne være. Men efter at have fået Jasper, så elsker jeg at skrive.

Jasper er et værktøj til at skrive indhold, der bruger kunstig intelligens til at hjælpe dig med at skrive bedre blogindlæg, overskrifter, annoncetekster og meget mere. Jasper gør skriveprocessen nemmere og hurtigere.

I anew sleep bruger vi ofte Jasper til indhold på websites, annoncetekster, content til sociale medier, produktbeskrivelser og meget mere.

Jasper er rigtig godt, fordi det er nemt at bruge; du skal bare skrive det emne, du vil have, et eksempel på en sætning, som du vil have med, og så får du forskellige bud på tekster fra Jasper. Derefter kan du vælge den version, du bedst kan lide, eller du kan selv rette i teksten.

Jasper koster omkring $59 om måneden, hvis du ønsker at bruge deres Boss Mode. Denne pakke indeholder 50.000 ord om måneden.

💡
Vores brug af Jasper i anew sleep: Vi bruger omtrent 100.000 ord om måneden, det koster os $99 om måneden. Alle disse ord bliver brugt på blogindlæg, annoncetekster, linkbuilding-artikler og meget mere.

Det tager os omtrent 5 minutter at skrive en artikel på 500 ord med Jasper. Derfor går det rigtig hurtigt at bruge ens credits på Jasper, hvis man er "in the zone" og skaber meget indhold.

Uden Jasper havde vi ikke opnået, så gode resultater på Google.

"Create amazing blog posts 10X faster."

Jasper.ai bruger kunstig intelligens, der hjælper dig med at lave content, som du kan bruge i din markedsføring. Jasper hjælper dig med at få nye idéer, skrive bedre og hurtigere. Det er tilgængeligt på over 25 sprog. 

Prøv det gratis - Få 10.000 ord i credits

Gorgias

Gorgias er et af de bedste værktøjer til kundeservice, der findes. Det hjælper dig med at holde styr på kundehenvendelser, løse problemer hurtigt og præcist og sikrer, at dine kunder er tilfredse med deres oplevelse.

Hos anew sleep hjælper Gorgias os med at administrere vores kundesupport på en meget effektiv måde. Vi har opsat automatiserede triggere til at reagere hurtigt og præcist på kundernes forespørgsler.

Gorgias har en fornuftig pris på 60 dollars om måneden for deres Basic pakke. Det omfatter 300 tickets om måneden som pt. passer til der hvor vi er. Vi har nemlig både e-mail og chatsupport, som styres gennem Gorgias.

"Gorgias is the ecommerce helpdesk that turns your customerservice into a profit center."

Gorgias.io er en kundeserviceplatform, der hjælper e-commerces med at håndtere deres kundekommunikation. Platformen tilbyder værktøjer som automatiserede svar, chatbots og integrationsmuligheder, for at forbedre kundeservice, få mere omsætning og øge kundetilfredsheden.

Prøv det gratis - 7 dages prøveperiode

Canva

Canva er et nemt værktøj, der hjælper os med at skabe billeder til sociale medier hurtigt og nemt. Vi bruger Canva til vores blogindlæg, e-mailkampagner, produktbilleder, indhold på sociale medier og meget mere.

Det bedste ved Canva er, at det er utrolig nemt at bruge, selv uden tidligere erfaring med design. Med Canva Pro kan du få adgang til skabeloner og designelementer, der gør den kreative proces endnu nemmere.

Canva Pro koster $12,95 om måneden, men det er det værd, hvis du vil spare tid på at skabe visuelle elementer til dit website, din blog eller til dine sociale medier.

Video- og billederedigering nemt

Canva er et online designværktøj, der gør det nemt at lave professionelle og flotte designs uden at man skal være en grafisk designer. Platformen tilbyder en række skabeloner, billeder og grafiske elementer, som kan bruges til at skabe alt fra social media-opslag til præsentationer og plakater. 

Prøv Canva gratis

Rocketlink er et værktøj, der hjælper os med at oprette links til vores advertorials, nyhedsartikler, blogindlæg og meget mere. Med Rocketlink kan vi nemt spore klik, tilpasse linkets udseende og og bruge Rocketlink til at trigger vores remarketing pixels.

🚀
Ved at bruge Rocketlink har vi set markant bedre resultater (ROAS) i vores annoncering på sociale medier.

Rocketlink sender dine besøgende til et midlertidigt website, hvor den hurtigt aktiverer din remarketingpixel og omdirigerer til den rette destination efterfølgende - alt sammen på et splitsekund. Det betyder, at vi kan dirigere trafik til medier, hvor vores pixel ikke er blevet installeret, og senere målrette dem igen med remarketingannoncer.

Vi betaler $19 om måneden for deres Liftoff pakke.

Supercharge dine advertorials

Med RocketLink.io kan du tilføje retargeting pixels til dine links, så du kan følge brugere, der har klikket på dit link, og vise dem reklamer på andre websites.

Prøv det gratis - 10 dages prøveperiode

Konklusion

For at opsummere det, så hjælper de værktøjer, vi bruger hos anew sleep, os med at være mere effektive. Vi skaber indhold med Jasper, effektivitet i kundeservice med Gorgias, bedre bannere med Canva og profitsporing med Reaktion. Disse tools har været fantastiske for vores forretning og har gjort det muligt for os at skalere hurtigt.

Mangler jeg at bruge et godt tool? Så tip mig på enten kl@anewsleep.dk eller på LinkedIn. 😄

Jeg håber, at du har haft glæde af dette indlæg. Hvis du gerne vil holdes opdateret, når jeg udgiver flere indlæg, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev nedenfor.

Del dette blogindlæg